Degelijke opleiding

Een belangrijk speerpunt van het NPJ is het verbeteren van de instroom, de kwaliteit, de uniformiteit en de faciliteiten rond het beroep van zeiltrainers en coaches. Dit zal leiden tot een hogere standaard en beter imago van zeiltrainers en coaches bij de verenigingen, klassenorganisaties en zeilscholen. Daarnaast zullen uniforme trainingsmethodes zorgen voor synergie, samenwerking en kostenbesparing op ieder niveau.

NPJ Toptrainers

Floris 1Topzeiler Floris van de Werken aan het werk als NPJ trainerEen aantal zeilers van de nationale talentploeg ondersteunen het NPJ al met hun kennis, talent en ervaringen tijdens trainingen en clinics op zeilscholen en verenigingen.

Maar het NPJ werkt verder aan een pool van NPJ toptrainers. Zij zullen klassenorganisatie, verenigingen en zeilscholen assisteren en de instroom en begeleiding van nieuwe zeiljeugd, coaches en begeleiders stimuleren. Een selecte groep zeilscholen en zeilverenigingen zijn daarbij het eerste doel en middel.

Daarnaast wordt er door het NPJ en haar trainers gewerkt aan een community van trainers, coaches en begeleiders die zich aan de NPJ doelstellingen conformeren.

 

Logo-NPJ
                                                           facebook-button-32x32 twitter-button-32x32
© 2013 NPJ - Design EQworks